Vienta este un brand al MKM Activ Trading, o companie in continua crestere ce se focuseaza pe cercetearea si dezvoltarea de produse care sa va imbunatateasca viata si sa contribuie la un aspect cat mai frumos al dintilor, tenului si nu numai.

Produse precum Vienta Aqua Peeling Gel si pudra de carbune activ pentru albire dinti, sunt primele produse marca proprie cu care incercam sa ajutam un numar cat mai mare de romani.

Studiem intens tabieturile si ritualurile femeilor cat si nevoile acestora, iar prin produsele noastre echipa Vienta are ca obiectiv sa aduca un plus de valoare vietii femeilor, dar si barbatilor.

Vienta Peeling Aqua Gel este un produs revolutionar ce curata instant si exfoliaza tenul fara sa fie dur cu acesta. Acesta este destinat femeilor cat si barbatilor fiind ideal pentru ten, dar si pentru alte zone ale corpului.

Acesta este incolor, fara miros si nu contine conservanti. Fiind un produs pe baza de apa, acesta este potrivit tuturor tipurilor de ten, chiar si pentru tenurile sensibile. Rezultatul oferit de Vienta Aqua Peeling Gel consta in eliminarea pielii uscate de pe fata. Cel de-al doilea produs pe care echipa Vienta il recomanda tuturor este pudra de carbune pentru albirea dintilor.

Daca diferitele paste de dinti nu au avut succes pana in acest moment cu albirea dintilor, noi va recomandam pudra din carbune activ pentru albirea dintilor. Aceastra este delicata cu smaltul dintilor cat si cu gingiile, iar cel mai bun lucru consta in faptul ca rezultatele sunt vizibile dupa prima utilizare.

Acestea sunt primele produse din gama vienta pe care le recomandam utilizatorilor ce isi doresc un ten curat si dinti albi. Daca iti doresti sa fii la curent cu tot ceea ce facem cat si cu surprizele si reducerile pe care urmeaza sa le oferim utilizatorilor in anumite perioade, aboneaza-te la newsletter si fii primul care beneficiaza de astfel de reduceri.

Comments are closed.